Franskmænd studerede fiskelogistik i Hirtshals

Written on . Posted in Nyheder

Fiskeauktion Nord - Hirtshals og Vendelbo Spedition var med til at give de franske gæster indblik i hele værdikæden i dansk fiskeri

Hirtshals Havn fik torsdag 12. oktober besøg af 12 franske fiskere, der var i Danmark i forbindelse med fiskerimessen Danfish International. Besøget skulle give franskmændene et indblik i processerne i den danske fiskesektor. Derfor var de tolv franske fiskere på inspirationstur i Hirtshals og besøgte henover dagen syv virksomheder på Hirtshals Havn.

Franskmændene besøgte blandt andet Fiskeauktion Nord - Hirtshals, Brdr. Schlies Fiskeeksport samt mødte Jesper Bundgaard Madsen fra Vendelbo Spedition, hvilket gav de franske gæster et indblik i hele værdikæden - lige fra landing af fisken over forædlingsprocessen til transporten af fisken fra Hirtshals mod slutdestinationer i Europa.

Konsulent John Christian Aasted, der assisterede med oversættelse under de franske fiskeres besøg i Hirtshals, kunne under besøget berette om franskmændenes fascination af Hirtshals-virksomhedernes aktiviteter og kompetencer. Franskmændene var blandt andet imponeret over den danske effektivitet, samarbejdet og generelt over processerne hos de danske virksomheder. 

Læs mere her

Foto: Hirtshals Havn - klide: transportmagasinet 

Udskriv